Over mij

Mijn naam is Timo Mud, 20 jaar oud en ik ben allround AV-specialist. Filmen zit bij mij van kleins af aan al in het bloed. Toen ik 8 jaar oud was filmde ik al allerlei avonturen die ik in de tuin beleefde. Mijn passie voor het filmen is er in de jaren erna niet minder om geworden. Ik ben op mijn 16e de studie allround AV-specialist gaan volgen aan het Mediacollege in Amsterdam. Hier heb ik alles geleerd over het gebied van professionele videoproductie. Ik heb leren werken met de camera, licht apparatuur, geluid apparatuur, editing, regie. Eigenlijk alles wat er bij een videoproductie komt kijken. Ik heb deze studie op mijn 20e succesvol afgerond en ben verdergegaan als ZZP filmmaker.

Ik help je graag om jouw verhaal in beeld te brengen.

Mijn werkwijze

In een wereld die steeds intensiever communiceert zorg ik dat je boodschap overkomt. We onderzoeken eerst samen wat je bereiken wilt, en wat de uitgangspunten en uitdagingen zijn. Dit resulteert in een krachtige resultaat die inzetbaar is op verschillende platformen zoals facebook, instagram of je eigen website.

Als ik het beeldmateriaal heb geschoten, ga ik er mee aan de slag. Eerst maak ik een zorgvuldige selectie van de juiste beelden. Vervolgens gebruik ik de nieuwste professionele toepassingen om jouw film dat bijzondere effect te geven. Denk hierbij aan kleurcorrectie en sounddesign. Met deze features wordt de perfecte sfeer gecreƫerd in jouw eigen bedrijfs, promotie of bruiloft film. Uiteraard is het eindproduct pas af zodra het compleet naar jouw wens is.

Een greep uit mijn portfolio

Contact

Wil je een video laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan en ontvang binnen een werkdag een reactie!